Beeldende kunst

De hele natuur nodigt ons uit om kunst te maken. Vele jaren geleden begon Johan als beeldhouwer in ‘gevonden hout’ – “taille directe methode”. Toen hij in 2012 zijn onderwijscarrière beëindigde, kwam er tijd vrij om een hogere kunstopleiding te volgen aan de Stedelijke Academie in Brugge, met cursussen tekenen, schilderen en beeldhouwen van het menselijk lichaam – voor hem de mooiste schepping in het bekende universum.

Hieronder kunt u een idee krijgen van enkele van zijn kunstwerken. De meeste beelden zijn gemaakt van natuurlijke ruwe klei, gebakken op 1200°C. Ze zijn vaak spiritueel geïnspireerd.

Bestellen

De genummerde kunstwerken hieronder kunnen hier worden besteld. Wat u betaalt voor een beeld gaat integraal naar het sociaal project Toontjeshuis ‘geDREven’ in Moerkerke.

De prijs mag nooit een belemmering zijn. Als u zich verbonden voelt met een beeld, laat dan weten wat u ervoor wilt geven.

De beelden in klei die al verkocht zijn, kunnen nog steeds besteld worden. Er wordt dan een nieuw beeld gemaakt op basis van hetzelfde ontwerp.

Bij interesse in een beeld kan eerst een video opgestuurd worden, zodat u de verschillende zijdes kunt zien.

Wij sturen u een mail met details over de betaling.

De kunstwerken

– klik of tik op de foto’s om die te vergroten –